2007, D1 ylempi haastaja lohko 4

Panthers - ÅIF White

Tuusula kenttä 1

Otteluraportti Panthers - ÅIF

Sarjakausi käyntiin osin tuttua vastustajaa vastaan. Ottelu alkoi hiukan ikävästi, kun vierasjoukkue otti tahtipuikon tiukasti käteensä ja lakoi takomaan palloja pantterien maaliin. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli hiukan masentavasti 0-3 lukemissa. Maalipaikkoja oli kotijoukkueellakin, mutta pieni epäonni matkaseurana tarkoitti, ettei reikäpallo mennyt vastusajan maaliin asti.

Toiseen erään lähdettiin tekemään omaa perussuoritusta. Ajassi 22.24 maalijyvää etsinyt Heikki avasikin kotijoukkueen maalihanat. Tuuletuksesta päätellen onnistuminen tuli hyvään aikaan ja paikkaan. Syöttöjäksi Heikin maaliin löydettiin pakin paikalle siirtynyt tai pannut Kaapo. Vierasjoukkue pääsi vielä kaksi kertaa iskemään toiseen erään. Tulos kahden erän jälkeen 1-5.

Viimeiseen erään löydettiin oma pelirytmi ja syöttöjen osuminen kohdalleen, sekä pieni parannus huolellisuudessa takasi vastustajalle 0 maalia ja meille 3 maalia. Maaleista vastasivat kerran Ilmari ja kaksi kertaa Heikki. Syöttäjiä olivat Ilmarin maaliin Lassi ja kahteen Heikin maaliin Eeli ja Lassi. Ottelun kolmannen erän loppu oli hyvää taistelua ja tasoitusmaalikaan ei kovin kauaksi välttämättä jäänyt. Jossittelu on kuitenkin turhaa. Hyvän ottelun päätösnumerot jäivät tilanteeseen 4-5.