2007, Treenipelit syksy 2020

BBU07 - Panthers

Klondyke kenttä 2

Ensimmäinen peli paketissa

Taisto on tauonnut ja sakot maksettu. Ottelu itsessään oli hyvännäköistä salibandya ottaen huomioon, että edellisen kerran on pelattu noin seitsemisen kuukautta sitten. Ottelun alusta asti pantterit olivat iloisella pelipäällä ja tilkanteitakin saatiin luotua. Valitettavasti ainoa tilastoja täytellyt joukkue oli kotijoukkue Blackbirds. Ensimmäisen erän loputtua oli tulostaululla musertavat 3-0 lukemat.

Toiseen erään lähdettiinkin valmennuksen pienen palautepuheen jälkeen hakemaan perustekemisen kautta 0-0 tulosta. Joukkue päätti näyttää mistä heidät on tehty ja puolesta kentästä pienellä maskilla varustettu veto painuikin maalivahdin taakse. Artistina Lassi maalini ei syöttöjää löydetty. Samassa vaihdossa maaliverkkoja heilautettiin uudemman kerran, kun vauhdikkaasti pelannut Elmeri pääsi tinttaamaan Lassin hyvästä passista kavennuksen 2-3. PIeni hyvänolon tunne valtasi mielet ja kotijoukkue rankaisi pienen ohipelaamisen jälkeen tilanteeksi taas kahden maalin eron 4-2.

Kolmanteen lähdettiin hakemaan jälleen perusvarmaan 0-0 peliä. Ikävä kyllä kotijoukkue rankaisi erän alussa lukemiksi 5-2. Päät eivät painuneet, vaan Heikki ohitti kulmassa vastustajan pakin ja sai syötettyä maalin eteen Ilmarille, joka latoi varmasti loppulukemat 5-3 tauluun. Loppuerä pelattiin sinänsä hyvää peliä. Molemmille siunaantui hyviä paikkoja lisätä maaleja, mutta kotijoukkue päätti laukoa Kasimirin syliin ja pikkupantterit lähinnä maalin takana olevaan seinään.

Lopulta kopissa kaikui aavistuksen alavireinen Ukko-Nooa. Tästä kuitenkin jatketaan iloisella mielellä treenausta ja pian päästäänkin vierailemaan Mäntsälässä.